Kryptovaluutta Ether rikkoi ennätyksensä, varastaen Bitcoinin parrasvalon

kryptovaluutta ether rikkoi ennätyksensä
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Kryptovaluutta Ether rikkoi ennätyksensä maailman toiseksi suurimpana kryptovaluuttana ja nousi torstaina aamulla uuteen ennätykseen, joka oli 2 800 dollaria.

Euroopan investointipankki laski liikkeeseen kaikkien aikojen ensimmäisen digitaalisen joukkovelkakirjan Ethereum blockchainiin, etherin taustaverkkoon.

Bitcoinin hallitsemat kryptomarkkinat laskivat viime viikolla alle 50% ensimmäistä kertaa elokuun 2018 jälkeen CoinMarketCapin mukaan.

Kryptovaluutta Ether rikkoi ennätyksensä

Ether rikkoi kaikkien aikojen ennätyksensä torstaina samalla, kun Bitcoinin dominointi kryptovaluuttamarkkinoilla on laskenut.

Maailman toiseksi suurin kryptovaluutta markkina-arvolla mitattuna syöksyi uuteen ennätykseensä, 2800 dollariin torstaina Coin metricsin mukaan. Bitcoinin, maailman suurimman kryptovaluutan hinta tippui hieman, hintaan $54,471.

Muutos tapahtui sen jälkeen, kun Euroopan investointipankki ilmoitti keskiviikkona laskeneensa liikkeeseen ensimmäisen kryptovaluutan joukkovelkakirjalainansa Ethereum blockchainiin, Etherin taustaverkkoon. Tämä johti spekulointiin, että valuutta on saamassa vetovoimaa yleisimpien rahoituslaitosten keskuudessa.

Suurin osa suurimmista kryptovaluutoista kävi kauppaa korkeammalla torstaina Etherin nousun ansiosta. Bitcoin, arvokkain kryptovaluutta, on pudonnut noin 16% kaikkien aikojen korkeimmasta, melkein 65 000 dollarista aiemmin tässä kuussa. Sillä on kuitenkin ollut upea ralli, koska se on noussut tänä vuonna melkein 90% tähän mennessä institutionaalisten sijoittajien ja Teslan kaltaisten yritysostajien lisääntyneen kiinnostuksen ansiosta.

Altcoinien arvo noussut tänä vuonna

Samaan aikaan jotkut sijoittajat ovat varoittaneet kuohunnasta kryptomarkkinoilla. Dogecoin, meemihenkinen kryptovaluutta, nousi keskiviikkona julkkisten, kuten Elon Muskin ja Mark Cubanin, tukevien twiittien jälkeen.

Ja paljon muita “altcoineja” ja vaihtoehtoisia valuuttoja on myös noussut tänä vuonna. Tämä on johtanut siihen, että Bitcoinin kryptomarkkinoiden määräävä asema laski viime viikolla alle 50% ensimmäistä kertaa elokuun 2018 jälkeen CoinMarketCapin mukaan.

Ensimmäistä kertaa bitcoinin markkinaosuus laski tämän tason alapuolelle vuonna 2017, ennen kryptomarkkinoiden valtavaa laskusuhdannetta, jota kutsutaan nyt “kryptotalveksi”. Mutta Bitcoinin kannalta asiat ovat tällä kertaa toisenlaiset, koska rallia ohjaa institutionaalinen kysyntä eikä yksityissijoittajat.

Ethereum vastaan Bitcoin

Ethereum saattaa olla tulossa bitcoinin jälkeen, mutta näiden kahden välillä on joitain keskeisiä eroja. Ensinnäkin, Ethereumilla on useita ohjelmistokehittäjiä, jotka rakentavat sovelluksia verkkoonsa. Ether on Ethereumin lohkoketjun natiivi token.

Yksi suosittu trendi ns. Hajautetussa sovellustilassa on NFT: t tai ei vaihdettavissa olevat tokenit, digitaaliset varat, jotka on tarkoitettu edustamaan harvinaisia ​​virtuaalisia esineitä, kuten taidetta ja urheiluvälineitä. Monet NFT: t perustuvat Ethereumiin.

Ethereum on myös käymässä läpi suuren päivityksen, joka työntää sitä kauemmaksi Bitcoinista, teoriassa mahdollistamalla nopeammat transaktioajat ja vähentämällä transaktioiden käsittelyyn tarvittavaa tehoa. Sekä Bitcoinin että Etherin verkostot ovat herättäneet ympäristönsuojelijoiden kritiikkiä kryptovaluutan louhinnan vaikutuksesta ilmastoon.

Uuden verkkopäivityksen ansiosta, etenkin Ethereum on todistanut, että käyttötapansa, ja kehittäjien kasaantuessa alustalle ei ole ihme, että se saa niin paljon vetovoimaa sijoittajien kanssa.

Tämän taustalla on institutionaalisten sijoittajien kysyntä. Vaikka heillä voi olla nyt jonkin verran sijoituksia bitcoinille, laitokset monipuolistavat nyt portfoliotaan ja Ethereum on luonnollinen seuraava valinta markkina-arvoltaan toiseksi suurimpana kryptovaluuttana.

Kryptovaluutta Ether rikkoi ennätyksensä, mutta mistä sitä voi hankkia?

Ainakin seuraavat kryptovaluuttapörssit välittävät Ether kryptovaluuttaa.

Verkkokoulutuksia Ilmaiseksi?

Tilaa uutiskirjeeni, niin pääset käsiksi ilmaisiin verkkokoulutuksiin, joita jaan vain uutiskirjeen tilaajille.

Jaa tämä artikkeli muiden kanssa

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

odota!!!

katso ilmainen tuloja tyhjistä sivuista mini-kurssi

Haluatko nähdä, kuinka luodaan nopeasti kannattava kirjojen julkaisubisnes Amazonissa?

Jätä sähköpostiosoitteesi, niin lähetän sinulle linkin kurssille

Kyllä
5/5