Builderall Vs Clickfunnels Arvostelu

BUILDERALL VS CLICKFUNNELS
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Builderall vs Clickfunnels. Molemmat ovat uskomatton hyviä alustoja myyntisivujen rakentamiseen, jotka auttavat yrityksiä mainostamaan, myymään ja toimittamaan tuotteitaan ja palveluitaan.

Kauppiaana sinulla on erinomainen idea uudesta tuotteesta tai palvelusta. Tiedät, että tämä tuote auttaa ihmisiä, ja auttaa helpottamaan elämää. Haluat tuoda ideasi julki ja esitellä sen maailmalle sekä myydä sitä verkossa.

Olet jo kuullut myyntisuppiloiden rakentamiseen erikoistuneisto alustoista, kuten Clickfunnels ja Builderall, mutta et tiedä kumpi valita? Joten nyt opastan sinut läpi kunkin alustan yksityiskohdat ja autan sinua tekemään päätöksesi.

Ennen kuin siirrymme näiden markkinointityökalujen vertailuun, tarjoan joitakin perustietoja kustakin alustasta.

Mikä on Builderall?

Builderall on Internet-markkinointisovellus, joka tarjoaa sinulle kaikki välttämättömät työkalut verkkoliiketoiminnan tehokkaaseen hoitamiseen. Ne tarjoavat sinulle verkkosivustojen rakentajan, myyntisuppilon rakentajan ja mobiilisovellusten rakentajan.

Lisäksi alustan avulla voit hallita sähköpostitilaajia / sähköpostilistaasi, lähettää loputtoman määrän sähköposteja, luoda jäsenyyssivustoja, rakentaa blogeja ja integroitua Facebookiin.

Builderall lanseerattiin vuonna 2011. Se on kasvanut dramaattisesti yritysten suosiossa ympäri maailmaa kustannustehokkaiden verkkomarkkinointiohjelmistojensa ansiosta. Yli 40 000 onnellisen käyttäjän ja 67 000 isännöidyn verkkotunnuksen kanssa he menestyvät.

Builderall backoffice-sivu

Mikä on Clickfunnels?

Clickfunnels syntyi vuonna 2014 tuomaan all-in-one-ratkaisun verkkokaupan yrityksille. He ovat tukeneet yrityksiä hankkimaan lisää mahdollisuuksia, kasvattamaan myyntiä ja lisäämään tulojaan yleisesti tuottavien myynti- ja markkinointikanavien kautta.

Myyntisuppiloiden luominen ei ole koskaan ollut helpompaa yrityksesi vaatimusten perusteella. Valmiiden mallien avulla voit rakentaa ja mukauttaa myyntisuppilon jokaiselle digitaalisen markkinoinnin tavoitteelle. Esimerkiksi on olemassa myyntisuppiloita tuotteille, suppiloita liideille ja tapahtumasuppiloita.

Clickfunnels aloitussivu

Builderall Vs Clickfunnels: Kumpi on parempi vaihtoehto?

1. Builderall vs. Clickfunnels: Sähköpostimarkkinoinnin automatisointi

Mailingboss

MailingBoss kuuluu Builderallin sähköpostimarkkinointi- ja automaattivastausalustaan, jonka avulla voidaan lähettää rajattoman määrän sähköposteja rajoittamattomalle määrälle yhteyshenkilöitä. Voit hyödyntää sähköpostimallin drag & drop -ominaisuuksia muokataksesi sähköpostisekvenssin asettelua.

Voit lähettää sähköpostilistasi tälle alustalle, rakentaa automaattisia sähköpostikampanjoita ja hallita potentiaalisia asiakkaitasi käyttäytymisaloitteiden avulla ja käyttämällä tunnisteita.

Lisäksi voit integroida MailingBossin yli 1000 sovellukseen Zapierin kautta, kuten WordPress, MailChimp, Webinar Jam, Facebook, Gmail ja Shopify.

Clickfunnels

Clickfunnels sisältää seurantatyökalun nimeltä Actionetics (tarjolla vain Clickfunnelsin $297 hintaisessa versiossa) . Se on sähköpostivastaaja, joten voit käyttää sitä sähköpostin luomiseen, hallintaan, aikatauluttamiseen ja toimittamiseen helposti. Lisäksi Actionetics auttaa sinua muuttamaan kävijöitä maksaviksi asiakkaiksi lähestymällä heitä heidän suppilossa olevien erityispiirteiden ja toiminnan mukaan.

Asiakkaasi saavat oikeat viestit tarpeen mukaan. Voit käyttää Actioneticsia seurantakampanjoiden luomiseen ja kohdennettujen viestien lähettämiseen yleisöllesi seuraavissa vaiheissa:

 • .Sähköpostilistojen luominen osallistumissivujen, rekisteröintisivujen ja tilauslomakkeiden kautta
 • Voit rakentaa moniulotteisen seurantasuppilon. Tämän avulla voit lähestyä liidejäsi missä tahansa, esimerkiksi: tekstiviesti, Facebook Messenger, sähköpostit tai työpöytäilmoitukset. Actionetics sisältää kaikki viestintäkanavat, ja se tekee siitä erinomaisen.
 • Voit toimittaa viestejä monesta kanavasta tilaajillesi. Voit lähettää viestejä Facebook-messengerillä, sähköpostilla tai tekstiviestillä.
 • Voit tarkastella tilastoja. Kunkin sähköpostin kohdalla näet, mitkä liidit tekivät toimia ja mitä he tekivät. Esimerkiksi: napsauttamalla aloitussivuja, avaamalla sähköposteja ja tekemällä ostoksia. Voit myös tarkistaa, kuinka paljon rahaa ansaittiin sähköpostia kohden.

2. Builderall vs. Clickfunnels: Myyntisuppilot

Builderall vs Clickfunnels myyntisuppilot. Myyntisuppilo on välttämätön jokaiselle online-yritykselle. Jos sinulla ei ole myyntisuppiloa, heität rahaa ulos ikkunasta, koska vierailijasi eivät muutu asiakkaiksi. Myyntisuppilo johtaa potentiaalisen asiakkaasi ostomatkalle.

Builderall

Builderall tarjoaa yli 20 valmista mallia ammattimaisia ​​myyntisuppiloita, jotka ovat E-kirjojen liidisuppiloita, jäsenyyssivustosuppiloita, kyselysuppiloita, tuotteen lanseeraussuppiloita, Silta-, Fishbowl- ja Webinaari-suppiloita. Voit myös muokata niitä sisällyttämällä oman sisältösi ja yhdistellä eri sivuja.

Clickfunnels

Yrityksesi tavoitteista riippumatta, Clickfunnels tarjoaa sinulle myyntisuppilot mihin tahansa tarkoitukseen, kuten jäsenyyssuppilot, digituotesuppilot. Haluatpa sitten myydä tuotetta tai palvelua, pitää tapahtuman tai hankkia asiakkaita.

Clickfunnels lupaa, että myyntisuppilosi on julkaisuvalmis 10 minuutissa noudattamalla seuraavia ohjeita:

 • Valitse yrityksellesi haluamasi suppilo
 • Mukauttamalla suppilo haluamallasi tavalla lisäämällä tai poistamalla sivuja
 • Sivujesi mukauttaminen, jos haluat
 • Liidien hankkiminen
 • Digitaalisten tai fyysisten tuotteiden lisääminen suppiloon
 • Split-testin määrittäminen parantaaksesi tuloksia
 • Suppilon julkaiseminen ja lukujesi seuraaminen visuaalisen kaavion avulla

3. Builderall vs. Clickfunnels: Asiakastuki

Builderall

Builderallilla on laaja tietopohja, johon pääsee Builderallin hallintapaneelista. Täältä löydät useita videoita opetusohjelmista ja koulutusmateriaalista, jotka auttavat sinua hyödyntämään tätä alustaa.

Muut tukikanavat koostuvat:

 • Builderall Youtube kanava – tämä mielenkiintoinen kanava tarjoaa tärkeimpiä vinkkejä, parhaita käytäntöjä ja viikoittaisia ​​live-chatteja.
 • Tukiliput – Builderall-tiimi auttaa aina ongelmissasi tai kyselyissäsi. Sinun tarvitsee vain avata tiketti Builderall-kojelaudan kautta, ja tiimi antaa sinulle tarvitsemasi tiedot.
 • Builderall Facebook -sivu – Sinulla on mahdollisuus olla yhteydessä yli 30000 Builderall -käyttäjään, kysyä kysymyksiä, jakaa ideoita, lukea menestystarinoita ja paljon muuta.

Clickfunnels

Kuten Builderall, Clickfunnels tarjoaa myös erilaisia ​​tukimuotoja. Koska Clickfunnelssilla on fiksusti järjestetty ohjekeskus, joka tarjoaa myös hyödyllisiä vinkkejä ja videoita Clickfunnels-hallintapaneelissa. Tämän avulla käyttäjät ymmärtävät myyntisuppilon luomisprosessin, varmistavat, että he valitsevat sopivat myyntisuppilot liiketoimintatavoitteidensa saavuttamiseksi ja tietävät, kuinka hyödyntää kutakin suppiloa saadakseen eniten konversioita.

Clickfunnelsin tukikanavia ovat:

 • Clickfunnels Facebook -sivu – Tätä sivua seuraa nyt noin 200 000 Clickfunnels -jäsentä. Se on myös hyvä resurssi menestyvien myyntisuppiloiden etsimiseen.
 • Clickfunnels Youtube kanava – Voit liittyä kanavalle seuraamaan Russel Brunsonin taktiikkaa ja strategioita myyntisuppiloiden muuntamiseen ja myynnin auttamiseksi.
 • Tukiliput – Sinun tarvitsee vain lähettää tukilippu Clickfunnels-tukitiimille saadaksesi vastauksia kysymyksiisi.
 • Yhteisöfoorumit – Voit käydä Clickfunnels-yhteisöfoorumeilla etsimässä aiempia keskusteluja tai esittämään omia kyselyitä.

4. Builderall vs. Clickfunnels: Split-testaus ja analytiikka

Split-testaus, jota kutsutaan myös A / B-testaukseksi, auttaa parantamaan myyntikanavaa ja varmistamaan, että se muuntaa liidit ostajiksi. Tämä toteutetaan rakentamalla kaksi versiota aloitussivulta tai sivustosta. Anna kävijöiden kokea heitä, esimerkiksi ryhmän A kokemussivu A, ryhmän B kokemussivu B. Sitten mittaat kunkin sivun suorituskykyä.

Builderall

Builderall tarjoaa vankan analyysin suppiloiden ja sivujen testaamiseen. Käytä A / B-testausta nähdäksesi, mikä myyntisivu houkuttelee ja tuottaa parhaat tulokset ja mikä painike on saanut eniten napsautuksia.

Clickfunnels

Clickfunnelsinhttps://jonitoikkanen.fi/clickfunnels avulla testisi tulokset näkyvät aloitussivullasi. On erittäin tärkeää, että testaat johdonmukaisesti kanavan jokaisessa vaiheessa, jotta se on optimoitu tulokseen ja tuloihin. On välttämätöntä testata otsikko, hintapiste, ulkoasu ja tarjouksesi.

5. Builderall vs. Clickfunnels: Affiliate-ohjelma

Builderall

Builderall Affiliate-ohjelma ei viittaa pelkästään palkkioiden ansaitsemiseen tuotteiden myynnistä, vaan mahdollistaa myös passiivisen tulon hankkimisen. Useimmissa kumppaniohjelmissa saat palkkion vasta kun olet luonut myynnin. Builderallilla voit saada toistuvia kuukausituloja edellyttäen, että asiakas maksaa kuukausittaisen hosting-laskun.

Aina kun luot uuden myynnin, saat 100%: n palkkion. Ja joka kuukausi, kun asiakas pysyy aktiivisena Builderallissa, saat 30%: n palkkion sekä sinun kauttasi liittyneiden kumppaneiden myynneistä 30%.

Clickfunnels

Voit olla kumppanuusohjelmassa niin kauan kuin sinulla on Clickfunnels-tili. Saat 40% toistuvan palkkion jokaisesta myynnistä ja 40% Clickfunnelsin vastaavista tuotteista, kuten kirjoista ja kursseista.

Clickfunnels käyttää “sticky cookieta” varmistaakseen, että joka kerta, kun asiakas napsauttaa linkkiäsi, ansaitset palkkiot jokaisesta heiltä ostamastaan tuotteesta.

6. Builderall vs. Clickfunnels: Julkaisuvaihtoehdot

Builderall

Kun julkaiset Builderall-sivustosi tai myyntisuppiloita, voit käyttää ilmaista Builderall-aliverkkotunnusta tai ostaa verkkotunnuksen ja liittää sen Builderall-verkkosivustoosi.

Clickfunnels

Clickfunnels tarjoaa useita tehokkaita julkaisuvaihtoehtoja vastaamaan käyttäjien vaatimuksia.

 • Upotettava koodi – Aseta verkkosivusi iframe-kehykseen ja käytä koodia millä tahansa verkkosivustolla.
 • ClickPop-koodi – sisällytä suppilon ClickPop-versio minkä tahansa verkkosivuston mille tahansa verkkosivulle käyttämällä ClickPop-koodia.
 • Lataa HTML – Lataa jokaisen verkkosivun .html-tiedosto ja lataa omalle palvelimelle.
 • Lisää Facebookiin – Yhdistä automaattisesti ja näytä verkkosivusto Facebook-sivusi sisällä.
 • WordPress – Käytä Clickfunnels WordPress -lisäosaa lisätäksesi verkkosivut WordPress-sivustollesi, mihin tahansa artikkeliin tai sivuun.

7. Builderall vs. Clickfunnels: Drag and Drop Rakentaja

Builderall
Builderall tarjoaa useita “vedä ja pudota” -rakentajia vastaamaan monenlaisiin vaatimuksiin:

 • Cheetah editori: Supernopea verkkosivujen luoja, joka luo oman version sivuista älypuhelimelle ja tabletille. Cheetah editori muuttaa muotoilua ja asettelua varmistaakseen, että sivustosi reagoi mihin tahansa laitteeseen.
 • Drag and Drop mobiilisovellusten rakentaja: Voit rakentaa omia mobiilisovelluksia ilman koodaamista ja julkaista sovellukset Androidille ja iOS järjestelmille.

Kaikki Builderall-editorit ovat erittäin intuitiivisia ja varmistavat helpon ja sujuvan suunnitteluprosessin. Käyttäjät voivat selata valtavan määrän suunnittelu- ja mediaelementtejä, jotka voidaan pudottaa mihin tahansa verkkosivulla. Voit helposti sijoittaa elementtejä vetämällä ja pudottamalla ne ruudulle.

Clickfunnels

Clickfunnels tarjoaa vain yhden vedä ja pudota -editorin, jota voidaan käyttää kaikkien mallien ja suppilosarjojen mukauttamiseen. Clickfunnels sisältää kuitenkin myös toisen verkkosivuston hallintapaneelin, jossa suurin osa verkkosivuston asetuksista, integraatioista ja muista vaihtoehdoista voidaan määrittää.

Clickfunnels muokkausohjelman avulla voit lisätä verkkosivustoon useita suunnitteluelementtejä. Sitten voit käyttää drag and drop -toimintoa elementtien sijoittamiseen ja koon muuttamiseen sekunneissa.

Lisäksi Clickfunnels-sovelluksen avulla voit ladata kuvia tai muuta mediaa ja etsiä stokki kuvia IconFinderista, Unsplashista, Pixabay-sovelluksesta poistumatta editorista. Voit myös upottaa videoita Vimeosta, Youtubesta ja Wistiasta.

Builderall vs. Clickfunnels: Hinnoittelu

Buiderall tarjoaa käyttäjille kolme pakettia, joista valita.

 • Builder (29,90 dollaria kuukaudessa) – Tämä perussuunnitelma on hyvä lähtökohta niille, jotka pyrkivät rakentamaan verkkosivuston tai online-läsnäolon yritykselleen. Tämän suunnitelman avulla voit luoda tonnia sivuja ja kanavia, saada rajoittamattoman määrän kävijöitä ja rajoittamattoman kaistanleveyden paikallisessa isännöinnissä. Voit hyödyntää kaikkia Builderall-malleja ja sivuston rakentajia.
 • Premium (69,90 dollaria kuukaudessa) – Tämän digitaalisen markkinoinnin paketin avulla tilaajat voivat yhdistää jopa 15 verkkotunnusta, lähettää rajattoman määrän sähköposteja MailBossin kautta, käyttää kaikkia Builderall-sovelluksia ja tehdä kaikista sivustoista turvallisia SSL-varmenteilla.
 • Funnel Club (99,90 dollaria kuukaudessa) – Tämä liiketoimintasuunnitelma on täydellinen ratkaisu, jonka avulla yrittäjät ja yritykset voivat luoda ja ylläpitää menestyvää verkkoliiketoimintaa. Kaikki tällä paketilla luodut verkkosivustot saavat ensiluokkaisen CDN-isännöinnin, satoja valmiita myyntisuppilomalleja ja pääsyn Builderall-kumppaniohjelmaan.

Clickfunnels

Clickfunnels tarjoaa kaksi hinnoitteluvaihtoehtoa, jotka ovat huomattavasti kalliimpia kuin Buiderallilla.

 • Startup (97 dollaria kuukaudessa) – Voit käyttää kaikkia tämän halvemman paketin malleja, editoria ja monia muita Clickfunnels-ominaisuuksia. Käyttäjät voivat rakentaa jopa 20 myyntisuppiloa, 100 aloitussivua ja saavuttaa jopa 20 000 katselukertaa sivuilleen kuukaudessa. Lisäksi voit rekisteröidä tai yhdistää enintään kolme eri verkkotunnusta.
 • Etison Suite (297 dollaria kuukaudessa) – Etison Suite -tilaukseen ilmoittautuneet tilaajat voivat käyttää Actioneticsia, Clickfunnelin tytäryhtiön hallintaohjelmaa, Clickfunnelsin omaa sähköpostimarkkinointipalvelua ja Backpackia, jolla voit luoda oman kumppanuusmarkkinointi-ohjelman. Lisäksi tilaajat voivat rakentaa valtavan määrän suppiloita ja aloitussivuja, ohjata rajattomasti liikennettä ja rekisteröidä niin monta verkkotunnusta kuin tarvitaan.

9. Builderall vs. Clickfunnels: Käyttökokemus

Builderall

Aloittaaksesi Builderallin kanssa sinun on kirjauduttava palveluun ja annettava joitain perustietoja. Builderall tarjoaa neljäntoista päivän ilmaisen kokeiluversion. Siksi, että jos et ole varma, onko tämä ratkaisu projektiisi, sinulla on silti mahdollisuus kokeilla.

Kun olet rekisteröitynyt, sinut ohjataan Builderall-hallintapaneeliin. Tämän jälkeen sinulle esittellään alusta ja eri työkalut.

Verkkosivutyökalun valitseminen

Builderall vs Clickfunnels verkkosivut. Verkkosivuston rakentaminen alkaa valitsemalla yläpuolisesta valikosta haluamasi verkkosivuston rakentajan.

Tällä hetkellä Builderallin lippulaivatyökalu on Cheetah verkkosivun rakentaja, jossa yhdistyy aiempien verkkosivutyökalujen ominaisuudet sekä todella nopea verkkosivun latausnopeus, mutta voit myös käyttää aiempia verkkosivun rakentajia, kuten Pixel Perfect Builderia tai Mobile First Drag and Drop Builderia.

Clickfunnels

Jos haluat aloittaa Clickfunnels -palvelun käyttämisen, sinun on rekisteröidyttävä palveluun valitsemalla Aloita ilmainen 14 päivän kokeilu -painike. Vaikka Clickfunnels tarjoaa 14 päivän ilmaisen kokeilujakson, palvelu kysyy luottokorttitietojasi.

Kun olet rekisteröitynyt palveluun, näytössäsi näkyy Clickfunnels -hallintapaneeli. Sitten löydät lukuisia Clickfunnels -ominaisuuksia, mukaan lukien niiden edistyneet työkalut, Actionetics ja Backpack.

Ennen kuin voit rakentaa myyntisuppilon Clickfunnelilla, sinun on määritettävä asetukset napsauttamalla avatariasi näytön oikeassa yläkulmassa:

 • Verkkotunnukset – Clickfunnelsin avulla voit yhdistää verkkotunnuksesi tai ostaa verkkotunnuksen heidän kanssaan. Uudet jäsenet saavat myös yhden ilmaisen verkkotunnuksen Clickfunnels -jäsenyyden ensimmäisenä vuonna.
 • Maksuyhdyskäytävät – Jos haluat kerätä maksuja myyntisuppiloiden kautta, sinun on valittava ja integroitava maksupalveluntarjoaja. Kolmannen osapuolen maksupalveluntarjoajat ovat ClickBank, PayPal, Stripe ja paljon muuta.
 • Lähtevät SMPT -sähköpostit lisätään, kun rekisteröit mukautetun verkkotunnuksen, mutta voit myös sisällyttää oman nykyisen SMPT -palvelusi, jonka avulla voit lähettää laskuja, mainosviestejä, toimitusilmoituksia ja muita tapahtumaviestejä.
 • Integroi sähköpostin tarjoaja – Täällä voit valita monista eri kolmansien osapuolten tarjoajista, kuten GetResponse, Infusionsoft, MailChimp jne. Voit myös integroida Clickfunnelsin oman Actionetics-sähköpostisovelluksen, joka on käyttövalmis kaikille Etison Suite -paketin käyttäjille.

Builderall vs Clickfunnels – Plussat ja miinukset

Builderall vs Clickfunnels plussa ja miinus listaus.

Builderall Plussat

 • Tarjoaa kaikki olennaiset markkinointityökalut, joita tarvitset online -liiketoiminnan hallintaan.
 • Edulliset hinnat, joten se sopii jokaiseen budjettiin.
 • Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä helpottaa myyntisuppiloiden, verkkosivustojen ja blogien luomista.
 • Sisältää Mailing Boss sähköpostimarkkinointiohjelman, joka on erittäin toimiva työkalu.
 • Tarjoaa rahat takaisin -takuun, jos et ole tyytyväinen.

Builderall Miinukset

 • Sinun on tilattava heidän Business-paketti ansaitaksesi palkkion ohjelmiston mainostamisesta.

Clickfunnels Plussat

 • Tarjoaa alustan, jonka avulla voit rakentaa täydellisiä, monivaiheisia suppiloja, joissa on lisämyynnit.
 • Siinä on Jaa suppilo -ominaisuus, jonka avulla voit jakaa myyntisuppilosi muiden kanssa. Nykyiset käyttäjät voivat käyttää suppiloa yhdellä napsautuksella, kun taas käyttäjät, jotka käyttävät linkkiäsi rekisteröitymiseen, auttavat sinua ansaitsemaan palkkion.
 • Rakenna jäsensivustoja, joiden sisältö on rajoitettua ja joihin vain sen maksavat käyttäjät voivat päästä.
 • Kun valitset premium -paketin, voit käyttää Actioneticsia ja Backpackia, jotka molemmat sisältävät erittäin kehittyneitä ominaisuuksia. Edellinen voi toimia vaihtoehtona nykyiselle sähköpostiohjelmistollesi, kun taas jälkimmäisen avulla voit suunnitella oman kumppanuusmarkkinointiohjelman.

Clickfunnels Miinukset

 • Melko kallis, jos sinulla on rajattu budjetti. Perussuunnitelma maksaa 97 dollaria kuukaudessa, kun taas heidän premium -paketti maksaa 297 dollaria kuukaudessa.
 • 97 dollarin peruspaketissa ei ole Actioneticsia eikä Backpackia. Voit luoda 100 aloitussivua, vain 20 suppiloa ja saada 20 000 kävijää kuukaudessa.
 • Asiakastuki voi olla hieman hidasta.

Verkkokoulutuksia Ilmaiseksi?

Tilaa uutiskirjeeni, niin pääset käsiksi ilmaisiin verkkokoulutuksiin, joita jaan vain uutiskirjeen tilaajille.

Jaa tämä artikkeli muiden kanssa

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

odota!!!

katso ilmainen tuloja tyhjistä sivuista mini-kurssi

Haluatko nähdä, kuinka luodaan nopeasti kannattava kirjojen julkaisubisnes Amazonissa?

Jätä sähköpostiosoitteesi, niin lähetän sinulle linkin kurssille

Kyllä
5/5